Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Superman Returns - kahden levyn erikoisjulkaisu

Superman Returns 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203021EAN: 7321944823375

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din lo­giik­ka tun­tuu yk­sioi­koi­sel­ta.

Hol­lywoo­din lo­giik­ka tun­tuu yk­sioi­koi­sel­ta. Kos­ka oh­jaa­ja Bryan Sin­ger on­nis­tui te­kemään tyy­likkäitä X-Men –e­lo­ku­via, hän saat­tai­si on­nis­tua mah­dot­to­mas­sa. Teräs­mies tun­tuu kui­ten­kin ai­na­kin suo­ma­lai­sit­tain pe­rin yk­siu­lot­tei­sel­ta hah­mol­ta, vaik­ka hän­kin kär­si iden­ti­teet­tik­rii­sistä jo 1930-lu­vun lo­pun Jer­ry Sie­ge­lin ja Joe Shus­te­rin DC-sar­ja­ku­vis­sa.
E­fek­tit ovat to­ki hans­kas­sa, ja Bran­don Routh me­nee siinä missä Ch­ris­top­her Ree­ve kol­me vuo­si­kym­mentä sit­ten. Ke­vin Spa­ceyn Lex Lut­hor jää puo­li­tie­hen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva elää jonkin verran yksityiskohdiltaan. Muuten laadukasta jälkeä. Ääniraita soi tömäkästi ja tilaa luoden. Ekstroissa peräti 172 min. dokumentteja, 4 min. Marlon Brandon kloonauksesta uuteen ”rooliinsa”, 14 min. poistettuja kohtauksia, traileri, tiiseri ja pelitraileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy