Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pakojuna

Runaway Train 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614655658

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­ki­ra Ku­ro­sawan luon­nok­seen pe­rus­tu­va rank­ka toi­min­tae­lo­ku­va van­kien ju­ma­loi­mas­ta Man­nys­ta, jo­ka pa­ke­nee omin päin ete­nevällä ju­nal­la pit­kin Alas­kaa nuo­ren hön­tin kans­sa.

Aki­ra Ku­ro­sawan luon­nok­seen pe­rus­tu­va rank­ka toi­min­tae­lo­ku­va van­kien ju­ma­loi­mas­ta Man­nys­ta (Jon Voight), jo­ka pa­ke­nee omin päin ete­nevällä ju­nal­la pit­kin Alas­kaa nuo­ren hön­tin (E­ric Ro­berts par­haas­sa osas­saan) kans­sa. ”­Jar­ru­tyttönä” on Re­bec­ca de Mor­nay var­hai­ses­sa roo­lis­saan. Toi­min­taa riittää, mut­ta psy­ko­lo­gi­nen ote on tär­kein. Ven­ku­lat ovat juu­ri sel­lai­sia kuin he ovat to­del­li­suu­des­sa­kin, eivät mitään siis­tit­tyjä Hol­lywood-ver­sioi­ta ja vain ajoit­tain ai­vot­to­mia api­noi­ta. Van­git kar­ku­teillä -ku­vaus­ten aa­te­lia.
Kes­ki­ta­son ku­va, mut­ta val­koi­nen ei pa­la puh­ki. DS-rai­dak­si pon­te­vaa ääntä. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy