Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 139/110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97892  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­peräi­sen tri­lo­gian syn­kin ja hau­ku­tuin teos.

Al­ku­peräi­sen tri­lo­gian syn­kin ja hau­ku­tuin teos. Pal­jol­ti tur­han par­jat­tu, sillä vas­ten­mie­li­nen vi­suaa­li­suus on pe­rus­tel­tua ja luo hyvän kont­ras­tin kah­teen edel­li­seen osaan. On tie­tys­ti ko­vas­sa seu­ras­sa kah­den edeltäjänsä ol­tua täy­so­su­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Sisältää teatteriversion ja pidemmän Special Editionin. Mukana bonuksissa kommenttiraita teatteriversiolle, 17+13+12+18+5+21+15+9+23+15+6 min. dokumentit, 10 kohtauksen storyboardit (mm. vaihtoehtoloppu), yksi kohtaus eri kuvakulmista, taidetta ja kuvagallerioita. Ei R1-version 8-sivuista triviavihkoa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy