Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Twilight - uusikuu

The Twilight Saga: New Moon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 222751EAN: 6418471103290

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Twi­light oli jo alu­nal­kaen epäi­lyttävän suo­sit­tu il­miö.

Twi­light oli jo alu­nal­kaen epäi­lyttävän suo­sit­tu il­miö. Step­ha­nie Meye­rin kir­ja­sar­ja tuot­teis­tet­tiin val­ko­kan­kaal­le no­peam­min kuin vam­pyy­ri vi­lah­taa taak­se­si. Kak­ko­so­sa kui­ten­kin ka­rah­taa ki­vil­le vain hen­nos­ti, pitkän kes­ton­sa ja hem­pei­den osuuk­sien tah­mai­suu­den ta­kia. Koh­tuul­lis­ta viih­dettä on sil­ti tar­jol­la, sillä ih­mis­su­si­koh­tauk­set pa­ne­vat ad­re­na­lii­nin liik­keel­le eikä vam­pyy­rien aa­te­lis­ker­hon esit­te­lykään su­ju il­man tyy­liä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 78 min. dokumentteja, 47 min. poistettuja tai pidennettyjä kohtauksia ja kolme musiikkivideota. (PS)
21/06/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy