Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Crying Game

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98224EAN: 7321944129316

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Gen­derb­len­dauk­sen oman­lai­sen­sa esiäi­ti, sillä var­hai­set diet­ric­hit ja to­ny­cur­ti­sit kui­ten­kin vain pel­lei­livät to­del­li­sia and­ro­gyy­ne­ja tai trans­ves­tiit­te­ja.

Gen­derb­len­dauk­sen oman­lai­sen­sa esiäi­ti, sillä var­hai­set diet­ric­hit ja to­ny­cur­ti­sit kui­ten­kin vain pel­lei­livät to­del­li­sia and­ro­gyy­ne­ja tai trans­ves­tiit­te­ja.
I­RA:n ki­dut­ta­ma brit­ti­so­ti­las (Fo­rest Whi­ta­ker) äl­lyttää yk­sin­ker­tais­ta, mut­ta in­hi­mil­listä Fer­gu­sia (S­tep­hen Frea) ker­to­maan ter­vei­siä hä­nen tyttöystäväl­leen. Elo­ku­va kie­tou­tuu niin vah­vas­ti lop­pu­rat­kai­sun­sa ympä­ril­le, et­tei uu­sin­ta­kat­se­lu tun­nu yhtä an­toi­sal­ta. Voi sitä, jo­ka juo­nen pal­jas­taa etukä­teen. Vaik­ka jo tästä voi ar­va­ta pal­jon.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Neil Jordan
Pääosissa: Stephen Rea Jaye Davidson Forest Whitaker
Tarina: Neil Jordan
Kuvaus: Ian Wilson
Musiikki: Anne Dudley

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy