Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bandit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165227622

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­koi­nen ker­to­mus ame­rik­ka­lai­ses­ta pank­ki­ros­vos­ta, jo­ka löytää Ka­na­das­ta kork­kaa­mat­to­man ja mil­tei ha­luk­kaan mark­ki­nan.

E­ri­koi­nen ker­to­mus ame­rik­ka­lai­ses­ta pank­ki­ros­vos­ta (Josh Du­ha­mel), jo­ka löytää Ka­na­das­ta kork­kaa­mat­to­man ja mil­tei ha­luk­kaan mark­ki­nan. Let­keäs­ti lor­vail­len eteenpäin tai­val­ta­va ker­to­mus par­sii ko­koon epä­to­dennäköi­sen pa­lan elämää, jo­ta tah­dit­ta­vat kym­me­net pank­ki­ryöstöt. Ri­kos­ten te­ke­mi­sestä tu­lee tässä mil­tei kep­pos­te­lua, mut­ta taus­tal­la on to­si­ta­ri­na Ka­na­dan yrit­te­liäimmäistä pank­ki­ros­vos­ta.
Hi­das elo­ku­va top­paa tiu­kat pai­kat sty­rok­sil­la ja suh­tau­tuu muu­toin­kin jän­ni­tyk­seen be­ta-sal­paa­jien vim­mal­la. Tätä elämä­na­sen­net­ta al­le­vii­vaa 24-sar­jan tei­ni­tyttönä muis­tet­ta­van Elis­ha Cuth­ber­tin va­lin­ta per­heenäi­dik­si. Toi­ses­sa si­vuo­sas­sa nähtävä Mel Gib­son ot­taa hän­kin lun­kis­ti, mut­ta har­maan­tu­nei­den kas­vo­jen ta­kaa syk­kivät tu­tut si­ni­set silmät.
Lop­pu­tu­los on viih­dyttävä fars­si, jo­ka pa­ke­toi tu­tut ai­nek­sen­sa ren­non vi­rii­liin kuo­siin. Elo­ku­va pe­rus­tuu Ro­ber Knuck­len kir­jaan.

Kuva

Hyvä kuva on skarppi ja värikylläinen kevyen periodipatinoidulla tavalla. Vakaalla kädellä ja avaralla katseella ulkoilmassa kuvattu elokuva näyttää täysiveriseltä elokuvalta yli budjettiluokkansa.

Ääni

Seesteinen ääniraita hoitaa tehtävänsä dialogin välittäjänä kunnialla.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
17/10/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy