Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026179

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dun­geons & Dra­gons -­pe­liin poh­jau­tu­va kei­ka­ri­mai­nen ta­ru ot­taa kes­kiöönsä ti­lai­suu­den te­kemät var­kaat, jot­ka ma­si­noi­vat pa­laut­teek­seen maail­man ha­lua­mil­leen laa­ke­reil­le.

Dun­geons & Dra­gons -pe­liin poh­jau­tu­va kei­ka­ri­mai­nen ta­ru ot­taa kes­kiöönsä ti­lai­suu­den te­kemät var­kaat, jot­ka ma­si­noi­vat pa­laut­teek­seen maail­man ha­lua­mil­leen laa­ke­reil­le.
Tai­dok­kaas­ti la­vas­tet­tu fan­ta­sia­seik­kai­lu on kuin kie­li pos­kes­sa teh­ty ver­sio val­tais­tuin­pe­listä, mut­ta nyt poh­ja­juon­tee­na ei ole luo­ma­kun­nan sel­viy­ty­mi­nen vaan puu­jal­ko­jen las­ke­mi­nen. Te­kijät ovat sitä mieltä, että huu­mo­ri te­kee tästä hel­pom­min lä­hes­tyttävän ta­ri­nan myös pe­lejä tun­te­mat­to­mal­le kat­so­jal­le. Kui­ten­kin jat­ku­va kes­ken­kas­vui­nen läppä tun­tuu nyt vain vie­roit­ta­van ta­pah­tu­mis­ta. Hugh Gran­tin suo­ri­tuk­ses­sa on tässä kyllä mu­ka­van kie­roa kep­pos­te­lua, mut­ta muu­toin lop­pu­tu­los kään­tyy har­mil­li­ses­ti ali­suo­riu­tu­mi­sen puo­lel­le. Sa­maa voi sa­noa myös ras­kaak­si käyvästä sääntö­kir­jan ta­vaa­mi­ses­ta, jo­ka ehkä toi­mii jos pe­lit tun­tee, mut­ta tässä kaik­ki jää etäi­sek­si.

Kuva

Viimeistä piirtoa myöten legendaksi taottu kuva on terävä, värikylläinen ja täysiverisen satumainen. Jälki on tasokasta ja efektit taidokkaita, eikä missään maistu penninvenytys.

Ääni

Hyvä ääniraita on tilava, energinen ja aivan ritarieepoksen tasolla. Dialogi soljuu sekin puhtaasti ja efektit halaavat onnistuneesti tilaa.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (11 min.), mokia (7 min.) ja kolme koostetta (yht. 31 min.). (IJ)
11/08/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy