Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen lohikäärme

Dragonheart 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­kan­sa fan­ta­siae­lo­ku­van aa­te­lia.

Ai­kan­sa fan­ta­siae­lo­ku­van aa­te­lia. Pääo­sas­sa CGI-tek­niik­ka ja Sean Con­ne­ryn ää­ni lo­hikäär­me Dra­go­na.
E­lo­ku­van al­ku ei juu­ri va­kuu­ta, mut­ta dra­ma­tur­gi­nen ote pa­ran­tuu lop­pua koh­ti men­nessä. Da­vid Thew­lis pa­ha­na ku­nin­kaa­na jättää san­ka­ri Den­nis Quai­din var­joon­sa, mut­ta val­juun hah­moon on las­ten help­po sa­mas­tua.

Kuva, ääni & ekstrat

Monikanavaäänen varhaisjuhlaa. Tsekkaa esimerkiksi Dragon lentokohtaus, kun ääni poukkoilee kaiuttimesta toiseen. Jenkeissä tämä on julkaistu myös DTS:nä. Hieno anamorfinen kuva (teatterissa 2.39:1). Hyvät ekstrat: making of, poistettuja kohtauksia, tv-spotteja, arkisto, kommenttiraita ja faktaruutuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy