Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

007 vaaran vyöhykkeellä

Living Daylights 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Aiem­min A-­luo­kan Bond-e­lo­ku­va­na pi­det­ty, mut­ta nyt hie­man tylsältä vai­kut­ta­va Ti­mot­hy Dal­to­nin entrée.

Aiem­min A-luo­kan Bond-e­lo­ku­va­na pi­det­ty, mut­ta nyt hie­man tylsältä vai­kut­ta­va Ti­mot­hy Dal­to­nin entrée. Edeltä­jiään yk­sia­vioi­sem­pi Dal­ton oli kui­ten­kin eri­no­mai­nen Ja­mes Bond, Ian Fle­min­gin al­ku­peräis­ten kir­jo­jen hen­gessä, ja Ma­ryam d'A­bo (Manf­red Man­nin lau­lu­so­lis­tin tytär) kau­neim­pia bond­tyttöjä. Elo­ku­va al­kaa Fle­min­gin no­vel­lin ta­pah­tu­mil­la, mut­ta er­ka­nee pian omil­le teil­leen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva voisi olla terävämpi näinkin tuoreeksi elokuvaksi. Ääniraitakin on ihmeen yksiulotteinen. A-ha -yhtyeen kammottava tunnari. 007 SE -sarjan ensimmäinen poistettu kohtaus (007 laskee taikamatolla). Muita ekstroja: 8 sivun triviavihko, 34 min. dokumentti elokuvasta, 43 min. dokumentti Flemingistä, kommenttiraita, kolme traileria sekä musiikkivideo ja 4 min. dokumentti sen tekemisestä. Väärä aika kannessa.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy