Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kesken jäänyt elämä

An Unfinished Life 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201134EAN: 6420201163832

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

On­net­to­muus riistää Ei­nar-isältä po­jan.

On­net­to­muus riistää Ei­nar-isältä (Ro­bert Red­ford) po­jan. Vielä kym­me­nen vuo­den jäl­keen­kin hän syyttää poi­kan­sa vai­moa (Jen­ni­fer Lo­pez) ta­pah­tu­nees­ta, eikä ky­ke­ne hyväk­symään ta­pah­tu­nut­ta.
Ta­ri­na an­teek­si an­nos­ta. Elo­ku­van ta­pah­tu­mat ovat en­nal­ta ar­vat­ta­vis­sa, mut­ta sisältö on hyvä. Jos­kus on pa­rem­pi osa­ta ot­taa asioi­hin etäi­syyttä.
Herättää ajat­te­le­maan. Lu­vas­sa on laa­du­kas­ta, oh­jaa­jan näköistä kos­ket­ta­vaa draa­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman roskainen, muuten moitteeton ja terävä kuva. Ääniraita on tarkka ja toimiva. Ekstroissa kommenttiraita, dokumentti elokuvan ohjauksesta (9 min.) ja Bart-karhun kouluttamisesta (10 min.) sekä elokuvan traileri ja trailershow. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy