Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kolme kuningasta

Three Kings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me ku­nin­gas­ta on oi­keas­taan neljä ame­rik­ka­lais­so­ti­las­ta, jot­ka läh­tevät ta­voit­te­le­maan Sad­da­min kät­ket­tyä kul­ta-aar­ret­ta Per­sian­lah­den so­dan lo­put­tua.

Kol­me ku­nin­gas­ta on oi­keas­taan neljä ame­rik­ka­lais­so­ti­las­ta (Geor­ge Cloo­ney, Mark Wahl­berg, Ice Cu­be ja Spi­ke Jon­ze), jot­ka läh­tevät ta­voit­te­le­maan Sad­da­min kät­ket­tyä kul­ta-aar­ret­ta Per­sian­lah­den so­dan lo­put­tua.
Lo­pul­ta al­le puo­li­kas ryhmä oh­jaa ka­pi­nal­li­sia ra­jan yli kuin län­nen­ku­vien pys­sy­san­ka­rit kon­sa­naan vank­ku­ri­ka­ra­vaa­nia.
I­ra­ki­lai­sia ku­va­taan ra­sis­mia ta­pai­le­vas­ti, mut­ta ei jenk­kejäkään sääs­tellä. Ku­vaa yk­silöä ja ryhmää poik­keu­so­lois­sa osu­vas­ti.
Hie­man är­syttävää on to­sin se, että ame­rik­ka­lai­ses­ta jou­kos­ta löy­tyy ai­na yk­silöitä, joi­den sydän on kul­taa. Lop­pu on ai­ka peh­mo.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti vakuuttava, kuvan ja äänen juhlaa. Tekijät käyttävät paljon keinotekoisia elementtejä, värifilttereitä, filmimateriaalin käsittelyä ja hidastuksia. Kaikki tämä tukee kerrontaa. Kuvattiin Super 35:lle. Dokumentteja elokuvan teosta, tekijöiden haastatteluja, irakilaisia lavasteita, ohjaajan videopäiväkirja, Ice Cuben paljastukset, Jonzen ottamia still-kuvia, "Etsi bunkkerit" -peli ja traileri. Käsikirjoittajan ja ohjaajan sekä tuottajien kommenttiraidat. Poistettuja kohtauksia. PC-käyttäjille www-sivut, kohtauskartta, keskusteluryhmä ja Persianlahden sotaan liittyviä CNN-linkkejä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy