Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Predator-trilogia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987/1990/Kesto: 102/103/10 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85/2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 240740 EAN: 6438044274066

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­re­da­tor-t­ri­lo­gian yh­teen ko­koa­va ko­koel­ma hel­pot­taa sar­jan­fa­nien elämää, kun pitää miet­tiä, mikä eri osis­sa on vah­vuu­te­na.

P­re­da­tor-t­ri­lo­gian yh­teen ko­koa­va ko­koel­ma hel­pot­taa sar­jan­fa­nien elämää, kun pitää miet­tiä, mikä eri osis­sa on vah­vuu­te­na. En­simmäi­nen on toi­min­tas­ci­fin klas­sik­ko, kak­ko­so­sa viehättää yh­distäessään mu­kaan jen­gi­so­tia, po­lii­si­työtä ja me­diaa. Kol­mo­so­sa on mai­net­taan pa­rem­pi, eikä syyl­lis­ty mam­mut­ti­tau­tiin ku­va­tes­saan eri­lai­sia tais­te­lu­koh­tauk­sia. Jo­pa lop­pu­hui­pen­nus on osat­tu to­teut­taa tyy­likkääs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyt sisältävät vastaavat ekstrat kuin yksittäiset BD:t aiemmin eli runsaasti kahlattavaa riittää kommenttiraidoista dokumentteihin ja poistettuihin kohtauksiin. (PS)
18/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy