Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Footloose

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 272922EAN: 7332431037694

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ka­sa­rik­las­si­kon ke­peä uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti on symp­pik­sen peh­mo ja puh­toi­nen ku­vaus nuo­res­ta ka­pi­nal­li­ses­ta, jo­ka ta­lut­taa ta­ka­pa­jui­sen pik­ku­kau­pun­gin ta­kai­sin täl­le vuo­si­sa­dal­le.

Ka­sa­rik­las­si­kon ke­peä uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti on symp­pik­sen peh­mo ja puh­toi­nen ku­vaus nuo­res­ta ka­pi­nal­li­ses­ta, jo­ka ta­lut­taa ta­ka­pa­jui­sen pik­ku­kau­pun­gin ta­kai­sin täl­le vuo­si­sa­dal­le. Uu­den ver­sion myötä ta­pah­tu­mat siir­tyvät Yh­dys­val­to­jen syvään etelään, missä vii­den nuo­ren kuo­le­ma au­to-on­net­to­muu­des­sa on joh­ta­nut tei­nien tiuk­kaan hol­houk­seen ja tans­si­mi­sen kieltävään lainsäädäntöön. Pik­ku­kau­pun­gin pas­to­ri (Den­nis Quaid) jou­tuu vä­hi­tel­len hölläämään ku­ris­tus­lenk­kiä kun bos­to­ni­lai­nen ke­vyt­jal­ka (Ken­ny Wor­mald) saa­puu pil­li­pii­pa­rik­si joh­dat­ta­maan tei­nit ka­pi­naan hyvää­tar­koit­ta­vaa mie­li­val­taa vas­taan.
Us­kon ke­vyt pin­ta­si­laus sä­vyttää ta­pah­tu­mia ku­ten raa­mat­tu­vyö­hyyk­kel­le si­joit­tu­vas­sa ta­ri­nas­sa kuu­luu­kin, mut­ta ei lo­pul­ta niin pal­jon kuin elo­ku­va us­kot­te­li­si. Sa­du­no­mai­sen naii­vi ja enemmän kuin vähän kaa­va­mai­nen elo­ku­va tar­joi­lee hyvää sun­nun­taipäivän hat­ta­ra­viih­dettä vail­la tur­hia konf­lik­te­ja. Näennäi­sen ka­pi­nal­li­ses­ta asen­tees­taan huo­li­mat­ta elo­ku­va tar­joi­lee nuo­ril­le var­sin ta­sapäi­siä ja pe­rin­tei­siä ar­vo­ja.

Kuva & ääni

Hyvä kuva on virheettömän vakaa ja näyttävästi tyylitelty. Elokuva on MTV:n tuotantoa, joten musiikkiraidan iskevyyteen kohdistuu odotuksia jo ilman alkuperäisen elokuvan painolastiakin. Musiikkipuolen anti on soljuvaa, mutta yllättävän pidättäytyväistä mistä paras esimerkki on Bonnie Tylerin kasarihitin uusi versio, joka soi nyt tapahtumien taustalla perin laiskasti.

Ekstrat

Ekstroissa tenneseeläisen ohjaajan erinomainen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (7 min.), kolme musiikkivideota, footloose-fanin räppi (2 min.) ja koosteet uusintafilmatisoinnista (15 min.), tähdistä (13 min.) ja tanssiliikkeistä (13 min.). Ekstrat esitetään HD-muodossa ja kommenttiraitaa lukuun ottamatta suomeksi tekstitettynä. (IJ)
15/04/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy