Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

A Walk in the Woods

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Alamode FilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
  EAN: 4042564164282

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Alamode Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ro­bert Red­ford on ikään­tyvä, ympä­ri maail­maa reis­san­nut mat­ka­kir­jai­li­ja, jo­ka päättää pai­ka­ta ko­ti­seu­tu­jen­sa tun­te­mus­ta vael­ta­mal­la Ap­pa­la­kien yli.

Ro­bert Red­ford on ikään­tyvä, ympä­ri maail­maa reis­san­nut mat­ka­kir­jai­li­ja, jo­ka päättää pai­ka­ta ko­ti­seu­tu­jen­sa tun­te­mus­ta vael­ta­mal­la Ap­pa­la­kien yli. Sii­pi­mie­hek­si ai­ka­mies­ten eh­too­tai­pa­leel­le il­moit­tau­tuu ka­ve­ri vuo­sien ta­kaa (Nick Nol­te), jo­ka ra­pa­kun­nos­ta huo­li­mat­ta heittäy­tyy mu­kaan to­ti­seen leik­kiin.
E­lo­ku­va sol­juu rau­hal­li­ses­ti luon­non­kau­neuk­sia he­ku­moi­den ja mies­ten vä­listä ka­ve­ruus­suh­det­ta us­kot­ta­vas­ti läm­mi­tel­len. Bill Bry­so­nin omaelämän­ker­taan poh­jau­tu­va ta­ri­na on kuin luo­tu Ro­bert Red­for­dil­le. Lo­pul­ta elo­ku­van ni­mi on pe­rin ku­vaa­va sen tar­jon­nal­le: tämä on ta­ri­na kah­des­ta ikä­mie­hestä, jot­ka läh­tevät to­vik­si metsään ko­keak­seen ole­van­sa vielä kiin­ni tässä maail­mas­sa, ja lo­pul­ta myös näin ko­ke­vat. Elo­ku­van an­sio on, että tai­val tun­tuu viih­dyttävältä ja eläh­dyttävältä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva luotaa näyttävästi luontoa metsän siimeksestä vuorenhuipulle, eikä antia tarvitse väittää klaustrofobiseksi tai tylsäksi. Ääniraita ottaa niin ikään liplattavan puron rooliin, eikä juuri vedä itseensä huomiota sen enempää hyvässä kuin pahassa. Dialogi ja Nick Nolten korina toistuvat mukisemattoman läsnäolevasti. Ekstroissa traileri ja haastatteluita. Kyseessä on saksalainen julkaisu, joten englannin- tai suomenkielistä tekstitystä ei levyltä löydy. Alkuperäisääniraita pitää sekin muistaa valita valikosta. (IJ)
25/03/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy