Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Calvary

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112719722

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pidättäy­ty­neen tum­masä­vyi­nen draa­ma­ko­me­dia ir­lan­ti­lai­ses­ta pa­pis­ta, jo­ka saa tap­pouh­kauk­sen rip­pi­tuo­lis­sa, mut­tei an­na tämän juu­ri vai­kut­taa ru­tii­nei­hin­sa — mitä nyt hank­kii pis­too­lin ru­kous­nau­han ka­ve­rik­si.

Pidättäy­ty­neen tum­masä­vyi­nen draa­ma­ko­me­dia ir­lan­ti­lai­ses­ta pa­pis­ta (B­ren­dan Glee­son), jo­ka saa tap­pouh­kauk­sen rip­pi­tuo­lis­sa, mut­tei an­na tämän juu­ri vai­kut­taa ru­tii­nei­hin­sa — mitä nyt hank­kii pis­too­lin ru­kous­nau­han ka­ve­rik­si.
B­ren­dan Glee­son tun­tuu pys­tyvän mil­tei yk­sinään pitämään ir­lan­ti­lais­ta elo­ku­vaa maail­man kar­tal­la, mut­ta nyt mie­hen ka­ris­ma ei ai­van kan­na sop­paa. Tu­kah­du­te­tun has­su­ja sat­tu­muk­sia, puo­li­vil­lai­sia to­tea­muk­sia us­kos­ta ja ar­ki­sen kau­nii­ta miljöitä jos­ta­kin si­vi­li­saa­tion ra­ja­mail­ta pur­sua­va elo­ku­va yrittää luo­da koo­mis­ta mys­tee­riä uh­kauk­sen ympä­ril­le, mut­ta te­ho huk­kuu ko­neis­ton ham­mas­rat­tai­siin.
Lä­hes yk­si­no­maan po­si­tii­vi­sia ar­vio­ta maail­mal­la saa­nut elo­ku­va on kai­kes­sa an­keu­des­saan pe­rin sym­paat­ti­nen ta­paus, mut­ta sa­mal­la ko­vin me­kaa­ni­nen ja vä­sy­nyt elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Näyttävän seesteisesti avautuva miljöö tuo elävästi mieleen muutaman vuoden takaiset muistot Ring of Kerryn kierrokselta, joten audiovisuaalista toteutusta on vaikea moittia. Kuvaukset tosin sijoittuivat ilmeisesti toisaalle Irlannissa, mutta sama syksyinen eteerisyys huokuu myös nästä kuvista. Ekstroissa mainoshenkisiä koosteita ja kuvagalleria. (IJ)
07/05/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy