Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kirjeitä tappajalta

Letters from a Killer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pat­rick Sway­ze on pys­ty­nyt vain yh­teen huip­pu­suo­ri­tuk­seen, Kath­ryn Bi­ge­lown Point Brea­kis­sa – Myrs­kyn rat­sas­ta­jat.

Pat­rick Sway­ze on pys­ty­nyt vain yh­teen huip­pu­suo­ri­tuk­seen, Kath­ryn Bi­ge­lown Point Brea­kis­sa – Myrs­kyn rat­sas­ta­jat.
B­rit­ti­teat­te­rin kas­va­tin Da­vid Car­so­nin (S­tar Trek: Ge­ne­ra­tions) tril­le­ri­kin oli­si to­del­li­nen muu­rin­mur­ta­ja, jos pää­hen­kilö oli­si täh­ti­luok­kaa. Yllättävän hyvä elo­ku­va kui­ten­kin.
Ai­he juon­taa to­del­li­suu­des­ta: mur­ha­mie­het saa­vat pal­jon in­to­hi­mois­ta pos­tia. Mitä ta­pah­tuu, kun mur­haa­ja on­kin syytön ja yk­si nai­sis­ta saa tietää, että mie­hellä on pal­jon enemmän ihai­li­joi­ta kuin vain yk­si. Juo­nes­sa riittää pal­jon uu­sia ele­ment­tejä van­hoi­hin tee­moi­hin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan laatu on hieman rakeinen. Ekstroina aika hyvät biografiat. Kansitekstiä ei kuitenkaan kannata lukea etukäteen, jotta ei saa tietää, mitä tuleman pitää. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy