Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Superman Returns

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 154 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203021EAN: 7321944829650

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ryan Sin­ge­rin oh­jaa­ma Teräs­mies tun­tuu au­kea­van mauk­kaam­min terävä­piir­to­na.

B­ryan Sin­ge­rin oh­jaa­ma Teräs­mies tun­tuu au­kea­van mauk­kaam­min terävä­piir­to­na. Tämä tar­koit­taa myös elo­ku­vaa.
Me­no tun­tuu haus­kal­ta, mut­ta vii­mei­set puo­li tun­tia eivät. Kat­se kiin­nit­tyy kun­nia­no­soi­tuk­seen, jo­ka on suun­nat­tu al­ku­peräi­sen DC-sar­ja­ku­van luo­jil­le Jer­ry Sie­ge­lil­le ja Joe Shus­te­ril­le. Aluk­si­han Teräs­mies ei suin­kaan lentä­nyt, vaan loik­ki. Nyt kak­sik­ko on saa­nut ni­mensä ko­meas­ti al­kuk­re­diit­tei­hin. Huo­mio­nar­voi­sem­paa on selväs­ti ko­ros­tet­tu ”­ju­ma­lan poi­ka” –al­le­go­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ei juurikaan elä yksityiskohdiltaan. Varsinkin toimintakohatuksissa pärjätään hyvin. Huikeat ja hieman kömpelöt kohdat vaihtelevat, mutta sehän ei ole teräväpiirron vika. Se vaan toistaa kaiken paljon tarkemmin. Ääniraita soi tömäkästi ja tilaa luoden, vaikka on aivan perus-5.1. Ekstroissa vain kolme traileria, joten runsaasti pakattu DVD kannattaa säästää ainakin BD SE-laitosta odotellessa. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy