Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Sing

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083111007

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Symp­pik­sen pik­ku­ket­ku koa­la yrittää pistää lii­ke-elämänsä kun­toon jär­jestämällä uut­ta oh­jel­maa teat­te­riin­sa.

Symp­pik­sen pik­ku­ket­ku koa­la yrittää pistää lii­ke-elämänsä kun­toon jär­jestämällä uut­ta oh­jel­maa teat­te­riin­sa. Lu­ke­mat­to­mia te­le­vi­sion ta­lent-oh­jel­mia ka­na­voi­va seik­kai­lu kerää yh­teen eläin­maail­man par­haat nou­se­vat muu­si­kot, jot­ka saa­vat ti­lai­suu­den nous­ta ar­jen ta­vik­sis­ta par­ras­va­lo­jen san­ka­reik­si.
Pe­riaat­tees­sa har­mit­to­man viih­dyttävä seik­kai­lu tar­joaa täys­lai­dal­li­sen hu­baa, jo­hon on saa­tu uju­tet­tua var­sin lap­siystäväl­li­ses­ti sar­ja enemmän­kin ai­kuis­ten elo­ku­vis­ta tut­tu­ja tem­pauk­sia hui­jauk­sia, ryöstöjä, ta­ka-a­jo­ja ja ra­ho­jaan kar­hua­vaa pank­kia myö­ten. Ta­ri­nan jo­ka kään­teessä päätään nos­ta­va pie­ni hui­jaus­hen­ki, jo­ka nä­kyy hah­mo­jen taus­ta­ta­ri­nois­sa ja ko­ko ki­san epä­re­hel­li­sessä ase­tel­mas­sa, al­kaa elo­ku­van ai­ka­na ih­me­tyttää ai­kuis­kat­so­jaa. Kep­lot­te­lu ei käy niin san­kak­si et­teikö sitä voi­si ohit­taa, mut­ta las­ten elo­ku­vaan tämä ei tun­nu so­pi­van.

Kuva & ääni

Energisesti viuhuva kuva on ilahduttavan tarkka ja värikäs, jos ei aivan värikylläinen. Tavoiteltu paahteinen ilme polttaa vaalean pään puhki, mutta muutoin toisto on verrattain sävykästä. Alun pystyliikkeessä kuva hetkellisesti hajoaa, mutta muutoin jälki pitää hyvin kuosinsa. Kokonaisuutena anti on hyvää HD-tasoa, mutta sen enempää väritoisto kuin kuvan erottelukyky ei tuo ensimmäisenä mieleen 4K HDR -kuvaa. Suomenkielinen ääniraita on taltioitu Dolby Digital 5.1-muodossa ja alkuperäinen englanninkielinen ääniraita Dolby Atmos -muodossa.

Ekstrat

Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. Ekstroissa making of, kolme mini-elokuvaa, musiikkivideoita ja liuta koosteita. (IJ)
17/07/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy