Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Rest of Us

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2019Kesto: 77 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5709165386527

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Yh-äi­din ex-­mies kuo­lee yllättäen saat­taen ex-­vai­mot lap­si­neen yh­teen uut­ta per­hettä asut­ta­maan.

Yh-äi­din (Heat­her Gra­ham) ex-mies kuo­lee yllättäen saat­taen ex-vai­mot lap­si­neen yh­teen uut­ta per­hettä asut­ta­maan. Puun ta­kaa kuu­ra­ke­tin lail­la sin­gah­ta­va juo­nenkään­ne on pal­jon su­la­tet­ta­vak­si, mut­ta ker­ron­nan vähäe­lei­nen rea­lis­mi ja tu­kah­du­te­tut reak­tiot an­ta­vat kai­kel­le us­kot­ta­vuu­den lei­man. Kah­des­ta va­jaas­ta tu­lee yk­si ehyt tun­tuu ole­van ta­ri­nan toi­vei­kas vies­ti, mitä ehyt nyt sit­ten tar­koit­taa­kaan.
Epä­to­dennäköi­nen ker­to­mus saa tässä elävältä mais­tu­vat puit­teet eikä hah­mois­ta­kaan ole vai­kea vä­littää. Ky­seessä on pie­nen bud­je­tin ka­na­da­lai­se­lo­ku­va, mut­ta ulo­san­ti on vä­kevä kuin pep­pi pitkä­tos­su. No­pea­tem­poi­nen ker­to­mus on kou­kut­ta­va ja eri­lai­nen, mut­ta enemmän kuin vähän kesä­no­vel­li­mai­nen elävän us­kot­ta­vuu­den kus­tan­nuk­sel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Formaatin puitteissa hyvä kuva on vakaa, luontevan värikylläinen ja miellyttävän erotteleva. Ääniraita rikkoo hiljaisuuden säästeliäästi mutta toimivasti. Ekstraton. (IJ)
11/10/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy