Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Poika

About a Boy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nick Horn­byn ro­maa­niin pe­rus­tu­va ko­me­dia rik­kaas­ta poi­ka­mie­hestä, jo­ka ystä­vys­tyy vas­ten tah­toaan yk­sinäi­seen poi­kaan ja löytää sa­mal­la nai­sen pistämään lo­pun sink­kui­lul­le.

Nick Horn­byn (mm. lois­ta­va High Fi­de­li­ty) ro­maa­niin pe­rus­tu­va ko­me­dia rik­kaas­ta poi­ka­mie­hestä, jo­ka ystä­vys­tyy vas­ten tah­toaan yk­sinäi­seen poi­kaan ja löytää sa­mal­la nai­sen pistämään lo­pun sink­kui­lul­le. Yh­tei­sistä tuot­ta­jis­ta huo­li­mat­ta, Brid­get­te Jo­ne­sin päivä­kir­jaa pa­rem­min miel­lettä­vissä su­ku­puo­li­ra­jat ylittäväk­si ajan­viih­teek­si. Hugh Gran­til­ta mai­nio suo­ri­tus, jos­sa on perä­ti enemmän sisältöä kuin pe­rin­tei­nen miespääo­sa ro­mant­ti­ses­sa ko­me­dias­sa edel­lyttäi­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, keskimäärin kiitettävän tarkka kuva, jonka pahin puute on toisinaan esiintyvä runsas reunavärinä. Kohina ja varsinkin roska pysyvät kurissa. Sävyiltään kuva on pari astetta kylmä, mutta brittiläisittäin aivan tarkoituksellisesti. ÄÄäniraita on rauhallinen ja hiottu, eikä minkään osatekijän toistossa ole havaittavissa häiritseviä vaillinaisuuksia. Ekstroissa ohjaajien jokseenkin köyhä kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ohjaajien kommentein (14min), Spotlight on Location -dokumentti (11 min.), traileri, Badly Drawn Boyn haastattelu (21 min.) ja kaksi hänen musiikkivideotaan elokuvasta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy