Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lilja 4-Ever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mil­tei tus­kal­lis­ta kat­sot­ta­vaa, kos­ka Neu­vos­to­liit­to ja Venäjä ovat niin lä­hellä ajal­li­ses­ti ja fyy­si­ses­ti.

Mil­tei tus­kal­lis­ta kat­sot­ta­vaa, kos­ka Neu­vos­to­liit­to ja Venäjä ovat niin lä­hellä ajal­li­ses­ti ja fyy­si­ses­ti. Ruot­sa­lai­set te­kijät pu­jah­ta­vat kur­kis­te­le­maan idän kur­juut­ta pe­rin kau­kaa.
Jo­ka ta­pauk­ses­sa eri­no­mai­nen ku­vaus toi­vot­ta­mas­ta nuor­ten elämästä. Äi­ti ai­koo ot­taa lap­sen­sa mu­kaan Yh­dys­val­toi­hin, mut­ta jättää­kin tämän yk­sin. Ikään kuin Paa­vo Rin­ta­lan Po­jat oli­si siir­ret­ty ny­kyai­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Dokumentinomaisuutta tavoitteleva rakeinen kuva ja karkeatekoinen ääniraita. Ekstroihin on tallennettu biografiat, kuvagalleria, faktaruutuja ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy