Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dan in Real Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 206939EAN: 6438044132953

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvät ja har­mit­to­mat ko­me­diat ovat har­vas­sa, jo­ten nos­te­taan täl­le peu­kut pys­tyyn.

Hyvät ja har­mit­to­mat ko­me­diat ovat har­vas­sa, jo­ten nos­te­taan täl­le peu­kut pys­tyyn. Vai­mo on kuol­lut on­net­to­muu­des­sa neljä vuot­ta aiem­min, ja suo­sit­tu ko­lum­nis­ti (S­te­ve Ca­rell) on reh­ki­nyt kol­men tytön yk­sin­huol­ta­ja­na. Per­he mat­kaa pe­rin­tei­sel­le su­ku­lo­mal­le van­hem­pien tykö Rho­de Is­lan­dil­le. Kir­ja­kau­pas­sa mies ta­paa ihas­tut­ta­van nai­sen (Ju­liet­te Bi­noc­he) ja sa­la­mat sä­kenöivät. Van­hem­pien luo­na sel­viää­kin, että nai­nen on pik­ku­vel­jen uu­si lei­mah­dus.
Ko­me­dia ta­pai­lee ra­jo­jaan, mut­ta kai­ken kaik­kiaan tästä jää hyvä mie­li. Var­sin­kin lap­sinäyt­te­lijät ot­ta­vat osan­sa. Bi­noc­hel­le on jäl­leen kir­joi­tet­tu rie­ha­kas la­ti­no­mai­nen roo­li, jo­ka ei so­vi hil­li­tyn il­mai­sun tai­ta­jal­le.
Mitä jää sit­ten kä­teen. No, ai­na­kin se, että jos tun­teet ovat liik­keellä, niitä ei voi pa­do­ta vain sää­dyl­li­syys­syistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 25 min. dokumentit, 11 poistettua kohtausta (20 min.) kommentein ja 3 min. epäonnistuneita otoksia. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy