Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bulletproof Monk

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 1000 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165977428

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Itä­mai­nen munk­ki ja tas­ku­va­ras yh­distävät voi­man­sa pe­las­taak­seen maa­pal­lon kak­si­ja­koi­sel­ta koh­ta­lol­ta.

Itä­mai­nen munk­ki (C­how Yun-Fat) ja tas­ku­va­ras (Seann Wil­liam Scott) yh­distävät voi­man­sa pe­las­taak­seen maa­pal­lon kak­si­ja­koi­sel­ta koh­ta­lol­ta. Kli­seistä veis­tet­ty toi­min­ta­ko­me­dia luo­vii jos­sa­kin su­per­san­ka­rie­lo­ku­van ja kamp­pai­lu­la­jipätkän vä­lissä pitäen naa­man po­ke­ril­la ja juo­nen koo­mi­se­na.
Lip­pu­luu­kul­la flo­pan­nut elo­ku­va on vir­heettömäs­ti teh­ty pa­la täy­sin kes­kin­ker­tais­ta pu­ru­ku­mia. Tämän voi jo­ko kat­soa hyvän­tuu­li­sen kes­ken­kas­vui­se­na toi­min­ta­seik­kai­lu­na tai ei lain­kaan. Pa­pe­ril­la tässä on oi­keas­taan kaik­kea: nat­sit pa­hik­si­na, tais­te­lu­la­jit elämä­nop­pi­na, Jai­me King so­mis­tee­na ja New York kai­ken näyttämönä. Ko­ko­nai­suus jää kui­ten­kin pa­pe­ri­tii­ke­rin ta­sol­le.

Kuva

Formaatin puitteissa erinomainen kuva on vakaa, värikylläinen ja mielikuvituksekkaan rikas. Toiston erottelevuuden osalta jälki on suorastaan erinomaista ja miljöötkin näyttävät hyvältä vaikka New Yorkin virkaa tässä toimittavat Kanadan serkut.

Ääni

Energinen, hilpeän videomainen ääniraita hoitaa tonttinsa nurisematta. Dialogi on selkeän luontevaa ja eloa löytyy myös tilakanavista.

Ekstrat

Toisin kuin aiempi DVD-versio on tämä painos ekstraton. (IJ)
24/10/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy