Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Max Cloud

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165556623

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tar­koi­tuk­sel­la kie­li pos­kes­sa väsät­ty sci­fi-­pe­li-­pa­ro­dia tytöstä, jo­ka ti­pah­taa lemp­pa­ri­pe­linsä sisään.

Tar­koi­tuk­sel­la kie­li pos­kes­sa väsät­ty sci­fi-pe­li-pa­ro­dia tytöstä, jo­ka ti­pah­taa lemp­pa­ri­pe­linsä sisään. Naa­ma pi­detään po­ke­ril­la ja ai­vo­so­lut pan­nas­sa il­man, että me­nos­ta juu­ri saa otet­ta.
Juo­ni on tar­koi­tuk­sel­li­sen kli­sei­nen, roo­li­suo­ri­tuk­set ta­sai­sen yliam­pu­via ja ko­ko­nai­suus köm­pelö vä­liin­pu­toa­ja pa­ro­dian ja vi­deo­viih­dyk­keen vä­lillä. Tämä mais­tuu mal­lie­si­mer­kiltä elo­ku­vas­ta, jon­ka te­kijät ot­ta­vat pa­ro­dia­kor­tin va­kuu­tuk­sek­seen jos eivät on­nis­tu­kaan te­kemään oi­keaa elo­ku­va. Lop­pu­tu­los ei tiedä kum­paan päähän kenttää maa­lit pitäi­si tehdä, eikä juu­ri syöttö­pis­teitäkään kerää.

Kuva

Teknisesti tasokas, mutta sisällöllisesti vaisun videomainen kuosi tapailee kasari-ilmettä kieli poskessa. Kuva on vakaa, terävä ja värikylläinen, mutta samalla läpeensä videomainen.

Ääni

Asiallisen kierosti popittava ääniraita kuulostaa paremmalta kuin luulla voisi, mutta pelikonsolimaisesti popittavan musiikkiriadan lisäksi tässä on vähän luita lihan alla.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
06/09/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy