Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Remember Me

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 230104EAN: 6420201106440

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epäon­ni on koh­dan­nut sekä Haw­kin­sien että Crai­gien per­heitä.

Epäon­ni on koh­dan­nut sekä Haw­kin­sien että Crai­gien per­heitä. Kuo­le­man, vä­ki­val­lan ja al­ko­ho­lin pa­huu­den maus­ta­mat per­he­suh­teet kai­paa­vat myl­ler­rystä ul­ko­puo­lel­ta. Tur­han­kin odot­ta­mat­to­man sat­tu­man kaut­ta su­vut jou­tu­vat kytkök­siin, lop­pu­tu­los nähdään jo kan­si­ku­vas­sa.
Ro­mant­ti­nen draa­mae­lo­ku­va syvään juur­tu­nees­ta ja pe­rus­tel­lus­ta va­leh­te­lun ja epäus­kon kult­tuu­ris­ta an­sait­see sil­ti osak­seen vä­hintään­kin osit­tais­ta kiin­nos­tus­ta. Mur­hei­den kaut­ta elämään op­pi­mi­nen ja pel­ko­jen voit­ta­mi­nen näy­tetään mah­dol­li­se­na. Eikä vä­hi­ten näy­tel­lyn pa­nok­sen an­siois­ta.
Ch­ris Coo­per vä­ki­val­lan lä­pikäy­neenä po­lii­si­na hal­lit­see roo­lin­sa, to­ki hy­vin val­miik­si kir­joi­te­tus­sa roo­lis­sa. Ro­bert Pat­tin­so­nin naa­mal­la voi­si myydä vuon­na 2010 mitä ta­han­sa. Emi­ly De Ra­vi­nin lap­sen­kas­voi­suu­des­sa on viit­teitä hol­lywoo­di­lai­seen klas­si­seen viat­to­muu­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Huimasti hönkivä DTS. Puhevoittoinen. Kirkas ulosanti myös kuvapuolella, piirtoa voisi ruuvata hitusen tarkemmalle, jos itse saisi tehdä. Robert Pattinsonin kommenttiraita. Making of (28 minuuttia). (VA)
17/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy