Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nailed

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mo­ni­mer­ki­tyk­si­sellä ni­mellä kas­tet­tu draa­ma mie­hestä, jo­ka va­lit­taa nät­tien tyttö­jen vai­noa­van häntä, kun­nes saa uut­ta mie­tittävää ex-­pe­ti­kump­pa­nin ker­toes­sa ole­van­sa ras­kaa­na.

Mo­ni­mer­ki­tyk­si­sellä ni­mellä kas­tet­tu draa­ma mie­hestä, jo­ka va­lit­taa nät­tien tyttö­jen vai­noa­van häntä, kun­nes saa uut­ta mie­tittävää ex-pe­ti­kump­pa­nin ker­toes­sa ole­van­sa ras­kaa­na. Ko­van luo­kan fi­lo­so­foin­tia ja enemmän pal­jas­ta pin­taa kuin te­le­vi­sion saip­pua­sar­jois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole erityisen terävä, ja niin kohinaa kuin roskaakin eksyy ruudulle. Ääniraita on toimiva, ajoittain jopa hyvä. Musiikin käyttö on runsasta. Ekstroissa faktat ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy