Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Game Night

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112744502

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reä ko­me­dia kil­pai­lu­hen­ki­sestä ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jon­ka vii­kot­tai­nen pe­li-il­ta te­kee U-käännök­sen leik­ki­mie­li­sen mur­ha­mys­tee­rin muut­tues­sa to­ti­sek­si.

Vet­reä ko­me­dia kil­pai­lu­hen­ki­sestä ka­ve­ri­po­ru­kas­ta, jon­ka vii­kot­tai­nen pe­li-il­ta te­kee U-käännök­sen leik­ki­mie­li­sen mur­ha­mys­tee­rin muut­tues­sa to­ti­sek­si. Elo­ku­va­viit­tauk­sia tuon tuos­ta la­te­le­va seik­kai­lu ei tur­hia hi­das­te­le edes vauh­titöys­syi­hin vaan tar­joaa tuo­rei­ta let­kau­tuk­sia ja it­se­var­maa sä­hel­lystä ko­ko kes­ton­sa edestä. Hyvä trip­pi, ja kel­poa viih­dettä lef­fail­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on tummasävyinen, terävä ja värikylläinen. Myös ääniraita yltää onnistuneeksi ollen myös tavanomaista komediaa eloisampi. Ekstroissa making of ja mokia. (IJ)
01/08/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy