Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Special Correspondents

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2016Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­joit­ta­jan­suo­nel­la elävä uu­ti­sank­ku­ri ja kes­kin­ker­tai­suu­den kans­sa kamp­pai­le­va ää­ni­mies myöhäs­tyvät so­ta-a­lueel­le suun­taa­val­ta kei­kal­ta, jo­ten ai­noa mah­dol­li­nen rat­kai­su on te­kais­ta so­ta­ra­por­taa­sit nyk­kiläi­sen pii­lo­pai­kan uu­me­nis­ta.

Kir­joit­ta­jan­suo­nel­la elävä uu­ti­sank­ku­ri (E­ric Ba­na) ja kes­kin­ker­tai­suu­den kans­sa kamp­pai­le­va ää­ni­mies (Ric­ky Ger­vais) myöhäs­tyvät so­ta-a­lueel­le suun­taa­val­ta kei­kal­ta, jo­ten ai­noa mah­dol­li­nen rat­kai­su on te­kais­ta so­ta­ra­por­taa­sit nyk­kiläi­sen pii­lo­pai­kan uu­me­nis­ta.
Herk­kul­li­sen klas­si­ses­ta ase­tel­mas­ta käyn­nis­tyvä ko­me­dia hy­ker­ryttää ai­kan­sa, mut­ta val­he jää lo­pul­ta ki­tu­kas­vui­sek­si. Pa­ri­val­jak­ko ei tun­nu saa­van nau­run­pai­kois­taan kaik­kea ir­ti, mut­ta haus­kaa on lop­puun saak­ka. Elo­ku­va pe­rus­tuu sa­man­ni­mi­seen rans­ka­lai­seen ko­me­diaan vuo­del­ta 2009.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Oikea kuvasuhde. (IJ)
27/07/2016
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy