Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

King Kong

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 185 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Plus
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582471113

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

HD DVD ti­pah­ti kuin King Kong kon­sa­naan jo yli puo­li vuot­ta sit­ten, mut­ta mi­ten muu­ten voi­sit kat­soa terävä­piir­to­na sa­man­ni­mi­sen elo­ku­van uu­sim­man ver­sion?

HD DVD ti­pah­ti kuin King Kong kon­sa­naan jo yli puo­li vuot­ta sit­ten, mut­ta mi­ten muu­ten voi­sit kat­soa terävä­piir­to­na sa­man­ni­mi­sen elo­ku­van uu­sim­man ver­sion? BD-le­vy tu­lee kaup­poi­hin vas­ta maa­lis­kuus­sa 2009.
Kun Pe­ter Jack­so­nin uu­sin­ta­ver­sion on ai­koi­naan näh­nyt DVD:nä, hämmäs­tys on suu­ri, kuin­ka hei­kos­ti elo­ku­va kestää ai­kaa. Aiem­min ai­ka hyvät ar­viot saa­nut toi­nen uu­sin­ta­ver­sio 1930-lu­vun klas­si­kos­ta tun­tuu nyt liial­li­sel­ta cliff­han­ger-pa­raa­til­ta, vaik­ka pääo­sa­ne­sittä­jien koh­ta­los­ta voi ai­na­kin jon­kin ver­ran ol­la kiin­nos­tu­nut.
Ta­ri­na on ai­van liian tut­tu, ja ai­van liian pitkä. Oh­jaa­ja tun­tuu sur­vo­van jo­kai­seen vart­ti­tun­ti­seen niin pal­jon tais­te­lua ja muu­ta ry­minää, et­tei oi­kean­lais­ta dra­maat­tis­ta su­van­toa saa­ti jän­ni­tettä ke­hi­ty. Jos ol­laan hil­jaa, ty­li­sis­tyy. Kun mennään lu­jaa, tur­tuu.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva piirtyy upeasti, tarkasti ja terävästi tarjoten sen ratkaisevan eron, jonka tähden DVD jää auttamattomasti toiseksi. Ääniraita soi tasapainoisesti, mutta Dolby Digital Plus ei kuitenkaan yllä yhtä pakottamattomaan ja hienovireiseen jälkeen, mihin parhaimmillaan on nykyään jo pikku hiljaa totuttu paremmilla ääniraidoilla. Levyllä ei ole ekstroja. (PS)
23/12/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy