Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Nights in Rodanthe

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2008Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1080p 2.40
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvä lääkä­ri ja hyvä äi­ti löytävät toi­sen­sa me­ren­ran­ta­ma­ja­ta­los­sa, jos­sa asiak­kai­den puu­te ja lä­hes­tyvä myrs­ky tar­joa­vat juu­ri oi­keat lähtö­koh­dat elämän­lan­ko­jen set­vi­mi­sel­le.

Hyvä lääkä­ri (Ric­hard Ge­re) ja hyvä äi­ti (Dia­ne La­ne) löytävät toi­sen­sa me­ren­ran­ta­ma­ja­ta­los­sa, jos­sa asiak­kai­den puu­te ja lä­hes­tyvä myrs­ky tar­joa­vat juu­ri oi­keat lähtö­koh­dat elämän­lan­ko­jen set­vi­mi­sel­le.
Rau­hal­li­sen elämän­myön­tei­nen pik­kud­raa­ma mais­tuu La­bor of Lo­ve -sar­jan rak­kaus­ta­ri­nal­le, jo­ka ei niinkään pu­hu ka­ris­maat­ti­sen pää­pa­rin ke­miois­ta kuin elämän­ko­koi­ses­ta rak­kau­des­ta elämään. Toi­si­naan töksähtävä ja ta­ri­nal­taan kli­sei­nen elo­ku­va sol­juu eteenpäin ke­peän määrä­tie­toi­ses­ti.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Nic­ho­las Spark­sin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (2002).

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Rantahiekkaan lyövät aallot, muumitalon ja New England -charmin risteytykseltä maistuva majatalo näyttämönä ja rauhallisesti elämänsä kipukohtia aukovat ihmiset ottavat kaikki paikkansa uskottavasti ja virkeästi. Teknisesti jälki varsin mukiinmenevää. (IJ)
25/12/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy