Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pariisin kytät

Les Ripoux 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.68*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rans­ka­lai­nen ko­me­dia ruo­hon­juu­ri­ta­sol­la kor­rup­toi­tu­nees­ta van­has­ta kons­taa­pe­lis­ta, jon­ka lah­jus­ru­tii­nit jou­tu­vat koe­tuk­sel­le uu­den idea­lis­ti­sen työ­pa­rin myötä.

Rans­ka­lai­nen ko­me­dia ruo­hon­juu­ri­ta­sol­la kor­rup­toi­tu­nees­ta van­has­ta kons­taa­pe­lis­ta, jon­ka lah­jus­ru­tii­nit jou­tu­vat koe­tuk­sel­le uu­den idea­lis­ti­sen työ­pa­rin myötä. Toi­sin kuin sa­dus­sa tai ope­tus­vi­deos­sa, tässä pa­luu kai­dal­le tiel­le ei ole ai­noa mah­dol­li­nen lop­pu­rat­kai­su. Mo­raa­li­ses­ti ar­ve­lut­ta­va, mut­ta sket­seiltään hämmäs­tyttävän te­ho­kas bud­dy-lef­fa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, aavistuksen pehmeä ja runsaan kohinainen kuva näyttää ikäiseltään, mutta on edelleen kivutonta katsottavaa. Roskaa esiintyy kiitettävän vähän. Toimiva ääniraita. Ekstroissa faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy