Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Legacy Alien 3

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.25
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, THX
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97892  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan syn­kin ja hau­ku­tuin teos.

Sar­jan syn­kin ja hau­ku­tuin teos. Ai­ka pal­jol­ti tur­haan par­jat­tu, sillä vas­ten­mie­li­nen vi­suaa­li­suus on pe­rus­tel­tua ja luo sar­jaan hyvän kont­ras­tin. On tie­tys­ti ko­vas­sa seu­ras­sa kah­den en­simmäi­sen osan ol­tua täy­so­su­mia. Mu­ka­na bo­nuk­sis­sa Ma­king of -do­ku­ment­ti. 8 si­vun book­let. Teat­te­ri­ver­sion ku­va­suh­de oli 2.39:1.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy