Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Varamies

The Alternate 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­retön toi­min­tapätkä pre­si­den­tin kid­nap­paa­vis­ta ter­ro­ris­teis­ta.

Ve­retön toi­min­tapätkä pre­si­den­tin kid­nap­paa­vis­ta ter­ro­ris­teis­ta. Sisältää sentään kun­non la­tauk­sen hölmöyk­siä ja lap­suk­sia sun­nun­tai­bon­gaa­jan ilok­si. Eri­koi­se­na myyn­tiar­gu­ment­ti­na toi­mii myös Kau­nii­den ja roh­kei­den Rid­gen, eli Ronn Mos­sin, pi­kai­nen vie­rai­lu.
Vat­sanvään­teitä sen si­jaan ai­heut­taa hä­peämätön Die Hard -p­la­gioin­ti, jos­sa yri­tetään is­tut­taa Eric Ro­berts John McC­la­nek­si loik­ki­maan pa­lo­let­kun avul­la ker­rok­ses­ta toi­seen. Sil­ti halp­pis­lef­fo­jen viit­se­liäämmästä päästä — minkä huo­maa jo sut­tuis­ten in­sert­tien mal­til­li­ses­ta käytöstä.

Kuva, ääni & ekstrat

Toimivan tasokas kuva ja kiitettävän runsaasti musiikkia hyödyntävä, tehosteiltaan nuiva ja keskimääräisen ponneton ääniraita. Ekstroissa faktat ja naurettava traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy