Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Independence Day – Maailmojen sota - Special Edition

Independence Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hi­ros­hi­man to­del­li­suus ja Pearl Har­bo­rin tun­te­muk­set, The Day the Earth Stood Still ja H. G. Well­sin War of the Worlds siir­ret­tiin kan­kaal­le gar­gan­tua­mai­sin mit­ta­suh­tein.

Hi­ros­hi­man to­del­li­suus ja Pearl Har­bo­rin tun­te­muk­set, The Day the Earth Stood Still ja H. G. Well­sin War of the Worlds siir­ret­tiin kan­kaal­le gar­gan­tua­mai­sin mit­ta­suh­tein.
Emäa­luk­ses­ta ir­rot­tau­tuu jät­timäi­siä tu­hoa­jia, jot­ka peittävät maa­pal­lon mil­joo­na­kau­pun­git. Pe­ru­sa­se­tel­ma on oi­keas­taan otet­tu suo­raan Fritz Lei­be­rin klas­sik­ko­ro­maa­nis­ta Vael­ta­ja (Wan­de­rer, 1964).
I­sol­la kan­kaal­la us­ko­mat­to­mat efek­tit jak­soi­vat in­nos­taa unoh­ta­maan kökön hen­kilöp­sy­ko­lo­gian ja naii­vin ta­ri­nan. VHS-ver­sio­ta kat­soes­sa puis­te­li vain päätään. Di­gi­taa­li­ses­sa muo­dos­sa voi taas ihas­tel­la – ja vain pro­duk­tion pin­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno, korkeatasoisen kirkas ja terävä kuva (Super 35, teatteriversio 2.39:1) näyttää suurin piirtein samalta kuin R1-versio. Hurja ääniraita, joka jymisee ympäri kaiutinryhmää elävän dynaamisesti – ja myös voimalla. Kahden levyn erikoispainos. Ensimmäisellä levyllä elokuvan teatteriversio, yhdeksän minuuttia uusia kohtauksia sisältävä Special Edition sekä tekijäparin kommenttiraita. Toisella levyllä yhteensä 85 min. eri dokumentteja, PC-pelejä, piirroksia, kuvakäsikirjoitusta, webbilinkki, tv-mainoksia ja trailereita. Lisäksi 12-sivuinen triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy