Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naimalupa

License to Wed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 205921EAN: 7321946139023

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bin Wil­liam­sin ura tun­tuu pai­nu­van ai­ka­moi­seen ala­kier­tee­seen.

Ro­bin Wil­liam­sin ura tun­tuu pai­nu­van ai­ka­moi­seen ala­kier­tee­seen. Hän tois­taa tällä ker­taa ma­nee­rei­taan eri­koi­sen oloi­se­na pap­pi­na, jo­ka rat­koo pa­ri­suh­de­kys­myk­siä ja an­taa avio­liit­to­val­men­nus­ta.
Tar­jol­la on via­ton­ta haus­kaa tyy­liin ei ”­sek­siä en­nen avio­liit­toa”. Pap­pi käyttää tie­dus­te­lu­ka­lus­toaan va­koil­lak­seen, py­syvätkö asiak­kaat ruo­dus­sa. Vain ame­rik­ka­lai­set voi­vat tehdä täl­lai­sia elo­ku­via. Ylä­luo­kan kum­mal­li­sia ta­po­ja ir­vail­laan tur­han peh­meäs­ti.
Kat­so­ja huo­kaa ja on­nit­te­lee it­seään et­tei tar­vit­se kos­kaan enää mennä nai­mi­siin, saa­ti Yh­dys­val­lois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kuva kalpenee kuitenkin selvästi terävän blu-ray:n rinnalla. Ekstroissa 12 min. poistettuja kohtauksia kommentein ja parisuhdetesti. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy