Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Adventures of Sherlock Holmes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 690 minuuttia
Julkaisija: MPIKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MPI) ellei toisin mainita.

Elokuva

13 osaa Gra­na­da-yh­tiön huip­pu­sar­jaa maail­man kuu­lui­sim­man sa­la­po­lii­sin seik­kai­luis­ta.

13 osaa Gra­na­da-yh­tiön huip­pu­sar­jaa maail­man kuu­lui­sim­man sa­la­po­lii­sin seik­kai­luis­ta. Kro­no­lo­gi­ses­sa jär­jes­tyk­sessä ja A.C. Doy­len en­simmäi­sen ko­koel­man mu­kai­ses­ti.
Har­voin tv-sar­ja ylittää hy­viä­kin elo­ku­va­ver­sioi­ta, mut­ta Je­re­my Bret­tin ka­ris­ma yltää jo­pa Ba­sil Rath­bo­nen Hol­me­sin ta­sal­le. Näin 1980-lu­vul­la Bret­tin esittämässä lon­too­lai­ses­sa Wynd­hams-teat­te­ris­sa roo­liaan (Sec­ret of Sher­lock Hol­mes). Li­ki sa­maan tun­nel­maan pää­see kat­so­mal­la bok­sin lä­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan taso vaihtelee hieman. Rakeisuus ei kuitenkaan juurikaan haittaa katselua. Fanit lienevät tyytyväisiä. Neljä ensimmäistä osaa on prässätty tuplalevylle, muissa levyissä on yhdellä puolella kaksi osaa. R1-kokoelma. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy