Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Birth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111758EAN: 6438044015959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ri­koi­nen ai­he ja to­teu­tus vi­rittää kat­so­jan ute­liai­suu­den ää­ri­mil­leen: nuo­ri les­ki on me­nos­sa nai­mi­siin, kun hän ta­paa 10-­vuo­tiaan po­jan, jo­ka väittää ole­van­sa edes­men­neen avio­mie­hen rein­kar­naa­tio.

E­ri­koi­nen ai­he ja to­teu­tus vi­rittää kat­so­jan ute­liai­suu­den ää­ri­mil­leen: nuo­ri les­ki (Ni­co­le Kid­man) on me­nos­sa nai­mi­siin, kun hän ta­paa 10-vuo­tiaan po­jan (Ca­me­ron Bright), jo­ka väittää ole­van­sa edes­men­neen avio­mie­hen rein­kar­naa­tio. Ker­ron­ta ta­pai­lee mie­len­kiin­toi­ses­ti per­vers­sejä ra­jo­ja, ja kat­so­jan aja­tus vaih­te­lee pe­do­fi­lias­ta sie­lun­vael­luk­seen. Ikävä kyllä lop­pu­tu­le­mak­si koi­tuu se, että tästä ei jää mitään kä­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin rakeinen ja kohinainen kuva, mutta se lienee tarkoituksellista. Selkeä ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy