Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dirty Harry

Likainen Harry 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7321944010195

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­liit­ti­ses­ti Dir­ty Har­ry on lä­peensä re­pub­li­kaa­ni, li­ki fa­sis­ti­nen tut­kiel­ma yh­tei­sistä mak­set­tu­jen pal­ve­lui­den riittämättö­myy­destä.

Po­liit­ti­ses­ti Dir­ty Har­ry on lä­peensä re­pub­li­kaa­ni, li­ki fa­sis­ti­nen tut­kiel­ma yh­tei­sistä mak­set­tu­jen pal­ve­lui­den riittämättö­myy­destä. Po­lii­sik­las­si­kon suu­ri suo­sio joh­tuu siitä, että jo­kai­sen de­mok­raa­tin ja so­sia­li­de­mok­raa­tin sisältä kuu­luu jos­kus ää­ni, jo­ka sa­noo "nyt riittää".

Kuva, ääni & ekstrat

Vanha katuklassikko anamorfisella kuvalla (liki teatterikuvasuhde) ja uudella kuuden kanavan äänimasteroinnilla. Ei mitään ekstroja kaivatakaan, kun tyly katutykki lähtee liikkeelle. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy