Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kun rohkeus pettää

White Water Summer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: V-00129EAN: 5051160264011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jääräpäi­nen luon­toin­toi­li­ja vie neljä poi­kaa pa­ti­koi­maan ja opet­te­le­maan mie­huu­den al­kei­ta erä­maa­han.

Jääräpäi­nen luon­toin­toi­li­ja (Ke­vin Ba­con) vie neljä poi­kaa pa­ti­koi­maan ja opet­te­le­maan mie­huu­den al­kei­ta erä­maa­han. Kas­vu­ta­ri­na li­peää vä­hi­tel­len hul­luu­den puo­lel­le, mut­ta jos fa­naat­ti­set me­ne­telmät toi­mi­vat Kub­ric­kin Full Me­tal Jac­ke­tis­sa niin mik­sei sit­ten par­tio­lei­rillä­kin.
Ka­sa­ri­lef­fan suo­ra­vii­vai­suu­del­la ete­nevä su­la­va seik­kai­lu pitää hie­nos­ti tah­tia yllä, eikä on­nis­tu yllättäen vie­rok­sut­ta­maan vaik­ka ta­ri­na on taat­tua nuo­tio­sa­tua ja ai­na vä­listä pu­hu­taan suo­raan ka­me­ral­le­kin. It­sea­sias­sa ky­seessä on san­gen pas­se­li nuo­ri­so­lef­fa, jo­ka ei ole liioin ka­ma­lan pe­lot­ta­va tai toi­vot­to­man plii­su. Ke­vin Ba­con on hyvä epämääräi­sen vaa­ral­li­se­na op­paa­na, mut­ta näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten si­jaan suu­rin kii­tos elo­ku­van ve­to­voi­mas­ta tai­taa kuu­lua ko­meal­le miljööl­le ja ener­gi­sel­le mu­siik­ki­rai­dal­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva on väritoistoltaan luonnollinen ja sekä odotuksia että formaatin keskitasoa tarkempi. Kosken kuohut, korkean paikan kammolle otolliset miljööt ja luonnonpuiston kauneus toistuvat hyvin. Musikaalinen ääniraita täydentää mukavasti kokonaisuuden mm. Bruce Hornsby and the Rangen, Journeyn, Cutting Crewn ja The Cultin kappaleilla. Ekstraton. (IJ)
26/06/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy