Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Näin koulutat lohikäärmeesi 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.35
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083187002

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näin kou­lu­tat lo­hikäär­mee­si -t­ri­lo­gian kol­mas ja vii­mei­nen osa tar­joi­lee su­la­vaa viih­dettä van­hoil­la kan­nuk­sil­la.

Näin kou­lu­tat lo­hikäär­mee­si -t­ri­lo­gian kol­mas ja vii­mei­nen osa tar­joi­lee su­la­vaa viih­dettä van­hoil­la kan­nuk­sil­la. Seik­kai­lu syk­kii ja hah­mot temp­pui­le­vat sym­paat­ti­ses­ti, jo­ten te­na­vat tykkäävät. Elo­ku­va myös on­nis­tuu päät­te­lemään sa­gan­sa mai­nit­ta­van nä­tis­ti: tässä koh­taa on help­po päästää ir­ti, mut­ta hah­mot tun­tu­vat jäävän elämään.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä ja pakahduttavan värikylläinen. Elokuva masteroitiin huhujen mukaan 2K:na, mutta tämä ei antia juuri latista. Ääniraita ei jää vertailussa yhtään heikommaksi, vaan pitää toiminnan elossa ja dialogin kirkkaana. Hyvä suomenkielinen dubbi. Boksin Blu-rayllä sekä elokuvan HD-versio että kommenttiraita, sarja poistettuja kohtauksia ja sekalaisia koosteita. (IJ)
11/10/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy