Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Avanti!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 81994EAN: 6438044042252

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wen­dell Armb­rus­ter on saa­pu­nut Ita­liaan hau­taa­maan isänsä tämän me­neh­dyt­tyä au­to-on­net­to­muu­des­sa.

Wen­dell Armb­rus­ter (Jack Lem­mon) on saa­pu­nut Ita­liaan hau­taa­maan isänsä tämän me­neh­dyt­tyä au­to-on­net­to­muu­des­sa. Isän seik­kai­luis­ta tietämätön Armb­rus­ter nuo­rem­pi huo­maa no­peas­ti ita­lia­lai­sen kult­tuu­rin ja toi­min­ta­ta­po­jen poik­kea­van ame­rik­ka­lai­sis­ta. Hol­lywoo­di­lai­sia pol­ku­ja hie­man liian­kin or­jal­li­ses­ti seu­raa­va kä­si­kir­joi­tus kel­paa ro­man­tii­kan- ja ko­me­diannälkään, mut­ta muu­ta­mal­la yllä­tyk­sellä oli­si pys­tyt­ty paik­kaa­maan elo­ku­van liial­lis­ta pi­tuut­ta. Wil­de­rin tuo­tan­toa ai­ka ajoin vai­vaa­va ylinäyt­te­le­mi­nen ko­ros­tuu tässä Sa­muel Tay­lo­rin näy­telmän fil­ma­ti­soin­nis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

DD Mono soi molemmissa etukaiuttimissa, ainoana valituksena etäinen kumina. Filmi on asiaankuuluvan rakeinen. Väreihin on luotu lempeä tunnelma. Ei ekstroja. (VA)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy