Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bram Stokerin Dracula

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­rii­ti­kot moit­ti­vat Cop­po­lan ku­vaus­ta kylmäk­si.

K­rii­ti­kot moit­ti­vat Cop­po­lan ku­vaus­ta kylmäk­si. Ai­he on van­ha, ehkäpä sen pitää­kin kylmätä. Vi­suaa­li­ses­ti ko­mea, sek­suaa­li­ses­ti vä­rit­ty­nyt myyt­ti kaik­kien vam­pyy­rien isästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtuullinen anamorfinen kuva jaksaa kantaa lastinsa. Teattereissa 1.85:1, kuvattu akatemiakokoon. Ääni on jykevä DS:ksi. Sisältää 28 min. Dracula-dokumentin kattavine elokuvalainoineen, biografioita, trailerin sekä puvustotietoa. Elokuvan rekvisiittaa voi käydä ihailemassa Kalifornian Napa Valleyn Inglenookin -viinitilalla, jonka Coppola hankki taannoin. Tilan perusti suomalaissyntyinen kapteeni Nybom yli sata vuotta sitten.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy