Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Fifty Shades Darker - Unmasked Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083114688

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rit­tiläi­sen Eri­ka Mitc­hel­lin suo­si­tun har­maasä­vy­jen tri­lo­gian toi­nen osa saat­taa rii­taan­tu­neen pa­ris­kun­nan, naa­pu­rin­tytöstä SM-­leik­kei­hin hu­rah­ta­neen Anan ja sa­dis­ti­sen sa­lai­suu­den omaa­van mil­jonää­rin Ch­ris­tia­nin, ta­kai­sin yh­teen.

B­rit­tiläi­sen Eri­ka Mitc­hel­lin (kir­jai­li­ja­ni­mellä E. L. Ja­mes) suo­si­tun har­maasä­vy­jen tri­lo­gian toi­nen osa saat­taa rii­taan­tu­neen pa­ris­kun­nan, naa­pu­rin­tytöstä SM-leik­kei­hin hu­rah­ta­neen Anan ja sa­dis­ti­sen sa­lai­suu­den omaa­van mil­jonää­rin Ch­ris­tia­nin, ta­kai­sin yh­teen. Lu­vas­sa on tap­pe­lua, so­vin­toa, sek­si­le­lu­ja ja enemmän fan­ta­sioi­ta kuin kes­kimääräi­seen ai­kuis­viih­tee­seen ku­vit­te­li­si mah­tu­van.
Pök­kelöi­den näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten si­jaan elo­ku­va luot­taa trim­mat­tui­hin krop­piin ja pin­ta­lii­to-lois­toon — jos­kin jäl­kimmäi­sen osal­ta ky­se on nyt osit­tain edel­li­so­san jättämästä jäl­ki­heh­kus­ta sillä luk­sus luo­daan tässä ver­rat­tain ta­lou­del­li­ses­ti. It­se näennäi­sen vas­ta­ha­koi­ses­ti ete­nevä ta­ri­na ja siinä si­vus­sa au­kea­va men­nei­syy­den trau­ma jättävät hel­pos­ti kylmäk­si. Lop­pu­tu­lok­se­na on me­kaa­ni­nen ja vai­voin kos­ket­ta­va ta­ri­na, jo­ka to­sin lä­hentää hah­mo­jaan sen ver­ran, että kol­mas osa voi tait­tua yhtä hy­vin iha­nan kes­ki­ver­toi­seen va­nil­jaan kuin hard­co­re lak­rit­siin­kin.
Le­vyltä löy­tyy al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion ohel­la myös elo­ku­van 13 mi­nuu­til­la pi­den­net­ty "Un­mas­ked Edi­tion" -ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Jopa 3.4K:na kuvattu, mutta 2K:na masteroitu kuva ei edusta aitoa 4K:ta, mutta jälki on vakaata, erottelevaa ja väritoistoltaan luontevaa. Ääniraita toistaa dialoginsa vaivatta ja luo ajoittain tunnelmaa osuvasti. Itse 4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalla levyllään. HD-version ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia, seuraavan osan teaseri ja kuusi koostetta. (IJ)
28/07/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy