Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Lego Batman Movie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112736989

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Muu­ta­man vuo­den ta­kai­ses­ta Le­go-e­lo­ku­vas­ta omil­leen spin­naa­va Le­pak­ko­mies ot­taa it­seoi­keu­te­tus­ti paik­kan­sa oman na­pan­sa ympä­rillä pyö­rivässä pa­lik­ka­seik­kai­lus­sa.

Muu­ta­man vuo­den ta­kai­ses­ta Le­go-e­lo­ku­vas­ta omil­leen spin­naa­va Le­pak­ko­mies ot­taa it­seoi­keu­te­tus­ti paik­kan­sa oman na­pan­sa ympä­rillä pyö­rivässä pa­lik­ka­seik­kai­lus­sa. Vas­tas­sa ovat kaik­ki kaa­no­nin pa­hik­set Jo­ke­rin joh­dol­la, ja pal­kin­to­na häämöttää uu­sio­per­heen on­ni.
Haus­ka ja vauh­di­kas seik­kai­lu ui edeltäjäänsä syn­ke­missä ve­sissä, mut­ta ei tun­nu ai­heut­ta­van 5v-koey­leisössä ylimääräistä sydä­men­ty­ky­tystä vaik­ka kat­seen vai­vat­ta van­git­see­kin. Ai­kui­sem­pi yleisö jak­saa he­ko­tel­la elo­ku­van tar­joa­mal­le me­ta­kom­men­taa­ril­le, mut­ta ai­van edeltäjän ve­roi­ses­ti ei läppä nyt lännä.

Kuva & ääni

Huikean värikylläinen ja miellyttävän terävä kuva pääsisi tietokoneanimaationa hyödyntämään kaikki 4K-formaatin edut, mutta elokuvan masterointi on ilmeisesti tehty vain 2K-tasossa. Jälki on tästä huolimatta vaikuttavan erottelevaa Batmanin puvun pinnan tekstuureita myöten ja pitää kuosinsa myös hurjimmissa taistelupyörteissä. Suomenkielinen ääniraita miksaa hyvin yhteen sankarinsa tarjoaman möreä-äänisen kommentaarin ja taistelurumpujen pärinän sekä muutamat musiikkinumerot.

Ekstrat

Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. Ekstroissa tekijöiden ryhmäkommenttiraita (myös 4K-levyllä), neljä lyhytelokuvaa, poistettuja kohtauksia, trailereita ja sarja koosteita elokuvan synnystä ja markkinnoinnista. (IJ)
05/07/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy