Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Blade Runner 2049 - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: Walt DisneyKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­la­de Run­ne­rin lu­kuis­ten eri leik­kaus­ten jäl­keen vuo­ros­sa on 35 vuo­den jäl­keen en­simmäi­nen jat­ko-o­sa.

B­la­de Run­ne­rin lu­kuis­ten eri leik­kaus­ten jäl­keen vuo­ros­sa on 35 vuo­den jäl­keen en­simmäi­nen jat­ko-o­sa. Maail­ma on mars­si­nut eteenpäin, mut­ta ei niin har­pa­ten et­teikö miljöötä tun­nis­ta tu­tuk­si. Rep­li­kant­tien jah­ti on yhä us­kot­tu bla­de­run­ne­reil­le, joi­den uut­ta su­ku­pol­vea edus­taa K (Ryan Gos­ling). Edel­li­so­san san­ka­ri Dec­kard (Har­ri­son Ford) puo­les­taan on ka­don­nut maan al­le.
Kuo­sil­taan kou­kut­ta­va ja ta­ri­nal­taan ve­toa­va tril­le­ri ajau­tuu lop­puaan koh­den yhä uni­sem­mil­le lin­joil­le pääo­san­sa teh­dessä tar­vit­ta­via jal­katöitä ar­voi­tuk­sen rat­ko­mi­sek­si. Kei­tos mais­tuu lo­pul­ta sekä gen­ressään että pe­rintö­lin­jas­saan tu­tul­ta, mut­ta ei uu­del­leenläm­mi­te­tyltä. Pas­se­li sci­fi-seik­kai­lu.

Kuva & ääni

Jälkikäteen luotu 3D-kuva on valoisissa otoksissa erittäin hyvä. Hahmot ottavat uskottavasti tilansa ja syvyysvaikutelma on miellyttävä. Elokuvan tummemmat otokset jäävät sitä vastoin hieman vaatimattomiksi, näin erityisesti alun kotikäynnillä. 3D-tulkinta ei lisää merkittävästi elokuvan antiin, mutta tarinan ränsistyneen futuristinen maailma avautuu tilaan sen verran nautinnollisesti, että elokuvan katsoo mielellään uudelleen. Ääniraita on nyt taltioitu perinteisessä Dolby Digital -muodossa.

Ekstrat

Boksi sisältää sekä elokuvan 3D- että HD-versiot omilla levyillään. Jälkimmäisen levyn ekstroissa hyvä kooste maailman luomisesta (22 min.), kolme prologiksi tarkoitettua lyhytelokuvaa ohjaajan alustuksin (28 min.) ja kooste elokuvasta (11 min.). (IJ)
21/03/2018
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy