Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Escapist

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 208543EAN: 6415750039028

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ki­lae­lo­ku­vien kon­ven­tioi­ta on pyö­ri­tel­ty sa­man kaa­van mu­kaan kaut­ta ai­kain, jo­ten on eri­tyi­sen pi­ristävää nähdä teos, jo­ka pys­tyy tuo­maan jo­tain uut­ta asiaan.

Van­ki­lae­lo­ku­vien kon­ven­tioi­ta on pyö­ri­tel­ty sa­man kaa­van mu­kaan kaut­ta ai­kain, jo­ten on eri­tyi­sen pi­ristävää nähdä teos, jo­ka pys­tyy tuo­maan jo­tain uut­ta asiaan. Elin­kau­tis­van­ki Fred Per­ry odot­te­lee lon­too­lai­ses­sa van­ki­las­sa ar­mah­dus­ta, kun­nes ha­luaa päästä mah­dol­li­sim­man pian ul­ko­maail­maan kuul­tuaan tyttä­rensä nar­ko­ma­nias­ta.
E­lo­ku­va ku­vaa eri­tyy­lis­ten mies­ten vä­listä ke­miaa ja yh­teis­pe­liä ku­ten mo­net muut­kin gen­ren elo­ku­vat, mut­ta Brian Co­xin pääo­sa, lois­ta­vat si­vuo­sat ja ek­sis­ten­tiaa­li­sen ole­mas­sao­lon sy­vyyk­siin luo­taa­va il­mai­su nos­ta­vat tämän la­ji­tyy­pin aa­te­liin.
Tur­han usein käy­tet­ty te­ho­kei­no, ker­ron­nan pilk­ko­mi­nen ta­kau­miin ja ny­kyai­kaan, toi­mii nyt eri­no­mai­ses­ti, kos­ka van­kien aja­tuk­set luul­ta­vas­ti viuh­to­vat eteen ja taak­se sul­je­tus­sa olo­ti­las­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 14 min. dokumentti, 12 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)
10/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy