Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Renfield

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027435

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­min­ta­kei­nen vam­pyy­rie­lo­ku­va Dra­ku­lan mies­pal­ve­li­jas­ta Ren­fiel­distä, jo­ka vuo­si­sa­to­jen or­juu­den jäl­keen op­pii vih­doin ar­vos­ta­maan it­seään.

O­min­ta­kei­nen vam­pyy­rie­lo­ku­va Dra­ku­lan (Ni­co­las Ca­ge) mies­pal­ve­li­jas­ta Ren­fiel­distä (Nic­ho­las Hoult), jo­ka vuo­si­sa­to­jen or­juu­den jäl­keen op­pii vih­doin ar­vos­ta­maan it­seään. Ta­ri­nan suu­ri ky­sy­mys on voi­ko kä­ty­ri va­pau­tua pa­huu­den pal­ve­luk­ses­ta ja löytää in­hi­mil­li­syy­tensä kai­ken ve­ren­vuo­da­tuk­sen kes­kellä?
Tar­kas­ti gen­rensä tun­te­va ko­me­dia pitää il­meen po­ke­ril­la, mut­ta ei edes tees­ken­te­le, että siitä oli­si ta­ri­nas­sa ky­se. Ovi­mat­to saat­taa tässä toi­vot­taa vam­pyy­rin sisäl­le ta­loon, mut­ta Ren­fiel­din ai­ka ötököitä syövänä ovi­mat­to­na on ehkä nyt ohi. Elo­ku­va tar­joi­lee na­pa­kan viih­dyttävän ki­ma­ran oi­val­luk­sia sa­tu­mai­sen gen­ren ja ar­ki­maail­man ra­ja­pin­nas­ta. Ko­ko­nai­suus ei ole ins­pi­roi­tu­neen imevä, mut­ta kyl­lin ten­hoa­va puo­lus­taak­seen paik­kaan­sa kaa­no­nin ra­ja­mail­la.

Kuva

Asiallinen kuva pysyy mukana toiminnan tuoksinnassa ja saa vampyyrielokuvan näyttämään perin verevältä ja vetreältä genreltä. Anti on värikylläistä, vakaata ja miellyttävän jäsentynyttä.

Ääni

Ääniraita hoitaa tonttinsa kunnialla. Tanner tömisee ja lyijy lentää, mutta sirkus pysyy kuitenkin tavanomaisen toimintaelokuvan sfääreissä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
14/11/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy