Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lilo & Stitch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.69
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­hoil­li­suu­des­ta syy­tet­ty Dis­ney-yh­tiö tart­tui ajan­koh­tai­siin ai­hei­siin: pik­ku­tyttö­jen ar­vos­tuk­seen ja rik­ko­nais­ten per­hei­den on­gel­maan.

Van­hoil­li­suu­des­ta syy­tet­ty Dis­ney-yh­tiö tart­tui ajan­koh­tai­siin ai­hei­siin: pik­ku­tyttö­jen ar­vos­tuk­seen ja rik­ko­nais­ten per­hei­den on­gel­maan.
Vil­lik­ko ha­vai­ji­lai­nen tyttö dig­gai­lee El­vik­sen mu­siik­kia ja adop­toi olen­non ul­koa­va­ruu­des­ta. Mai­nio­ta me­noa ja ajat­te­le­mi­sen ai­het­ta tar­joa­va ani­maa­tio.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuvan ja äänen laatu. Ekstroihin on tallennettu tietopaketti Havaijista, peli, 4 min. Stitchin ohjaamaa Disney-animaatioiden historiaa, pari min. "Burning Love" -tunnussävelmän teosta, musiikkivideo, 4 min. hahmojen kehittelyä, 4 min. hulahulan opettelua, 3 min. hulahula-animoinnista, 19 min. tekijöiden päiväkirjaa ja kolme poistettua kohtausta (7 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy