Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Menneisyyden tuhkat

Around the Bend 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200276EAN: 7321944336820

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Ho­ney Hus­hin” ly­riik­ka ku­vaa hy­vin road mo­vie­ta, jos­sa ei nai­sil­la ole juu­ri mitään osaa, jos mu­kaan ei las­ke­ta kau­hue­lo­ku­via har­ras­ta­vaa sai­raan­hoi­ta­jaa År­hu­sis­ta.

”­Ho­ney Hus­hin” ly­riik­ka ku­vaa hy­vin road mo­vie­ta, jos­sa ei nai­sil­la ole juu­ri mitään osaa, jos mu­kaan ei las­ke­ta kau­hue­lo­ku­via har­ras­ta­vaa sai­raan­hoi­ta­jaa År­hu­sis­ta.
Kol­me su­ku­pol­vea eri­koi­sia Lai­rin su­vun mie­hiä (Ch­ris­top­her Wal­ken, Josh Lu­cas, Jo­nah Bo­bo) läh­tee ri­pot­te­le­maan pat­riar­kan (Mic­hael Cai­ne) tuh­kia tar­kan oh­jeis­tuk­sen mu­kaan. Tämä saa kat­so­jan rai­von par­taal­le, mut­ta lop­pu pal­kit­see.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva. Leppeä ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 51 min. dokumentti, 15 min. poistettuja kohtauksia, soundtrack-mainos ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy