Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

U.S. Marshals

Takaa-ajajat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­kaa-a­jet­tu -e­lo­ku­van jat­ko on se­ka­va sop­pa ja yli­pitkä.

Ta­kaa-a­jet­tu -e­lo­ku­van jat­ko on se­ka­va sop­pa ja yli­pitkä. Kuin ih­meen kaut­ta toi­min­taan tu­lee to­sin tä­ky juu­ri, kun al­kaa kylläs­tyttää.
Tom­my Lee Jo­nes py­syy Sam Ge­rar­din roo­lis­sa. Jo­nes oli suu­ri syyl­li­nen jo men­nee­seen muo­tiin yh­distää far­kut sol­mioon ja pu­vun­tak­kiin. Wes­ley Sni­pes sai hyvän roo­lin van­ki­na, jo­ka kar­kaa van­ki­ko­neen pak­ko­las­kun jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva on dubattu ranskaksi ja espanjaksi 5.1-äänellä, mutta menee englanniksi vain Dolby Pro Logicin kautta. Silti hyvät ääniefektit. Erinomaiset bonukset, mm. dokumentti taidokkaasti kuvatun pakkolaskukohtauksen teosta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy